Rólunk

May 03, 2018

Miért alapítottuk a 5legjobbtarskereso.hu oldalt?

Első kézből tudom, hogy milyen fáradságos és frusztráló kiválasztani a megfelelő internetes társkeresőt (nem is beszélve a megfelelő társ / barát megtalálásról). Ezért úgy döntöttünk, hogy tapasztalataink birtokában létrehozunk egy olyan oldalt, amely a magyar egyedülállók számára megkönnyíti a különböző internetes társkeresők összehasonlítását. Az oldalon közzétett információk a személyes tapasztalatainkra és felméréseinkre épülnek, és remélhetőleg segítenek a megfelelő döntés meghozatalában.

Pontosan mit teszünk?

A magyar egyedülállók számára a 5legjobbtarskereso.hu oldal csapata rendszeresen értékeli az internetes társkeresőket. Új funkciókat tesztelünk és megkérjük az egyes társkereső szolgáltatások tagjait, hogy mondják el milyen előnyöket és hátrányokat tapasztalnak az oldalon. Továbbá annak érdekében, hogy a felhasználók számára könnyen összehasonlíthatóvá tegyük a szolgáltatásokat, megvizsgáljuk az adatvédelmi szabályzatot és árazási rendszert.

Mit nem teszünk?

Annak ellenére, hogy nagy energiát fektetünk az oldal felépítésébe, nem tudjuk garantálni, hogy a tanácsainkat követve valóban megtalálja azt, akit keres. A megfelelő társ, barát vagy ismerős megtalálása számos olyan tényezőtől is függ, amit nem tudunk befolyásolni.