Az Elittárs társkereső áttekintése

May 03, 2018

Az Elittárs weboldalán regisztrálni gyors, egyszerű és ingyenes. Azonban ha ezt olvasod akkor valószínűleg még nem tetted meg.

Érdekel hogy mit lehet tudni a cégről? Kíváncsi lennél a működésére és az elérhető funkciókra? Vágysz egy-két trükkre, hogy minél sikeresebb legyél?

Akkor a legjobb helyen jársz! Itt megtalálsz minden információt amire szükséged van, hogy felkészülten vágj bele életed társának megtalálásába.

Mi is az az Elittárs?

Az Elittárs 2008 Novemberében alakult, immár 10 éve, és azóta folyamatosan növekszik. Jelenleg 26 országban elérhető és 13 millió regisztrált tagot számlál.

Sikerük titka a tudományos alapú személyiségteszt, amely segítségével kapcsolatba léphetsz a számodra ideális partnerjelöltekkel és biztonságos körülmények között ismerkedhetsz.

Az Elittárs működése

A weboldalon email címmel lehet regisztrálni ingyenesen, majd elérhetővé válik a személyiségteszt. A teszt kitöltése minimum 45 percet vesz igénybe. 

Ezután van lehetőség fényképet hozzáadni a profilodhoz és kész is a regisztráció. Amennyiben szeretnél Prémium tagságra előfizetni akkor azt azonnal meg is tudod tenni bankkártyás fizetéssel vagy Paypal-on keresztül.

Társkereső módszer

A módszer alapja egy közel 300 kérdésből álló személyiségteszt, amely a személyes érdeklődési köröket, értékeket és attitűdöket, valamint a párkapcsolattal szembeni elvárásokat méri fel. Ezen kérdések mentén egy átfogó képet formál a személyiségedről.

Mindemellett figyelembe veszi az általad megadott demográfiai adatokat is, úgy mint kor, nem vagy lakóhely. A tesztből nyert információk képezik a tudományos és személyre szabott társkeresési módszer bázisát.

A rendszer kizárólag olyan partnerjelölteket ajánl akik a személyiségedhez illenek. Az Elittárs pedig méri az aktivitásodat és a partnerjelöltekhez fűződő reakcióidat, annak érdekében hogy még jobb találatokat kaphass.

Mire számíthatsz?

Mindenekelőtt egy jól kezelhető rendszerre, amely segít hogy megtaláld a hozzád illő partnert.

Az Elittárs használata könnyen megtanulható és kényelmes. Ha megfelelően kitöltötted a profilodat és csatoltál hozzá képeket is, akkor szinte azonnal láthatod az eredményt mosolyok és kedvelések formájában.

Érdemes kiaknázni a weboldalban rejlő lehetőségeket, mint például a korlátlan üzenetküldés vagy a személyiségteszt eredményének megtekintése. A teszt lehetőséget ad arra, hogy többet megtudj önmagadról és a számodra ideális jelöltről, akivel üzeneteket válthatsz és láthatod a fényképeit is.

Annak ellenére hogy ez egy online társkereső, az élmény teljesen személyes az első perctől kezdve.

Látogasson el a Elittárs

Különleges funkciók

Az alapvető funkciók mellett van néhány érdekesség is, amelyeket érdemes megemlíteni. Ilyen többek közt a "Mi lenne, ha..?" gomb vagy az egyezési pontszám.

"Mi lenne, ha..?"

Ebbe a menüpontba kerülnek azok, akik legalább egy pontban nem tesznek eleget preferenciáidnak, ezért nem kerültek a partnerjelöltek listáján kiajánlásra, azonban a személyiségi teszt alapján egymáshoz illetek.

Egyezési pontszám

Az egyezési pontszám az összeillőség jelzésére szolgál. A személyiségteszt eredménye, a közös érdeklődési körök és hobbik alapján kerül kiszámolásra. Ezért nagyon fontos az adatlapi bejegyzések pontos kitöltése.

Tagsági díjak

A weboldalra történő regisztráció ingyenes, azonban ezzel nem válik elérhetővé az összes funkció. Nézzük, mi az ami rögtön elérhető és mi az amit csak fizetés után tudsz használni.

Ingyenesen elérhető

 • Személyiségteszt eredményének megtekintése
 • Partnerjelöltek ajánlása
 • Mosolyok és kedvelések küldése
 • Fényképek feltöltése

Prémium funkciók

 • A személyiségteszt részletesebb elemzése
 • Adatlapod gyakoribb ajánlása más tagok számára
 • Megnézheted kik látták az adatlapodat
 • Korlátlan mennyiségű üzenet írás és olvasás
 • Láthatod a partnerjelöltek fényképeit
 • Írhatsz kommenteket a fényképek és bejegyzések alá
 • Akár napi 20 „Mi lenne, ha” jelölt ajánlása
 • A Prémium tagság iOS és Android alkalmazásról is elérhető

Árak

A Prémium tagság ára függ a tagság hosszától és az elérhető kedvezményektől. Háromféle csomag közül választhatsz az igényeidnek megfelelően.

Legnépszerűbb ajánlatuk a Prémium Classic, mely 12 hónapra érvényes és havi 1290 forinttól elérhető. Ez a csomag tartalmaz minden prémium funkciót.

A Prémium Comfort csomag ennek a kistestvére. Tartalmát tekintve ugyanaz, azonban csak 6 havi elköteleződést jelent. Ennek ára 2190 Ft/hó.

Azoknak akik rövidtávon szeretnék kipróbálni a prémium funkciókat, jó választás lehet a Prémium Light csomag, amely 3 hónapos időszakra tartalmaz korlátlan üzenetváltást és letölthető személyiség elemzést, 3190 Ft/hó áron.

Előnyök és hátrányok

Biztonság

A biztonság a társkeresés során is nagyon fontos szempont, hiszen regisztrációkor sok személyes és érzékeny adatot szükséges megadni.

Ezeket az óvintézkedéseket teszi az Elittárs azért, hogy adataid a legnagyobb biztonságban legyenek:

 • Minden adatot titkosítanak
 • A személyes információkat nem továbbítják harmadik fél számára
 • Minden fényképet és bejegyzést ellenőriznek

Mindemellett van egy csapatuk, akik a csalások kiszűrésére specializálódtak és minden gyanús tevékenységet felülvizsgálnak.

Ha pedig úgy döntenél, hogy törlöd az adatlapodat akkor sem kell aggódnod. A személyes adatokat csak a tagság ideje alatt tárolják. Amint az adatlapod törlésre kerül a rendszerükből, ezzel egyidejűleg minden fényképed, profil bejegyzésed és személyes adataid is törlésre kerül.

Amennyiben kérdésed van a biztonságot (vagy bármi mást illetően) akkor a Súgó-ban találsz válaszokat, illetve az Ügyfélszolgálat menüpontban tudsz kapcsolatba lépni az Elittárs csapatával.

Our Score