Áttekintés Be2

May 03, 2018

Áttekintés:

A Be2 társkereső az egyik legnagyobb múltú magyar társkereső, 2000 óta a tartós és boldog párkapcsolatok kialakítását segíti elő. Annak érdekében, hogy megbízható és komoly szándékú egyedülállókkal ismerkedhessünk meg az oldal moderátorai minden adatlapot ellenőriznek közvetlenül a regisztrációt követően, illetve az adatmódosítások alkalmával is, ami véleményem szerint azonnal meglátszik az adatlapok minőségén.

A Be2 előnye, hogy már ingyenes tagsággal megtekinthetjük az összes társkeresőt, sőt leveleket fogadhatunk és chatelhetünk is velük. Az Arany és a Platina előfizetés emellett még további extra szolgáltatásokat nyújt, így minden fényképet nagyobb méretben is láthatunk, kikapcsolják a zavaró reklámokat, sőt azok a társkeresők is írhatnak nekünk, akik nem rendelkeznek előfizetéssel!

Látogasson el a weboldalra be2

Használhatóság és biztonság:

Már a kezdőlapon is kellemes hatást kelt a letisztult, modern stílus. Az oldal piros-fehér egységes kialakítása bejelentkezés után is megkönnyíti a navigációt. A felső menüsor segíti a tájékozódást az oldal funkciói között, amelyek elsősorban a keresésre, levélváltásra és chatre korlátozódnak, így könnyen áttekinthetőek.

Biztonság szempontjából ismét fontos kiemelni az adatlapok és a feltöltött képek moderációját. Bár így nem vághatunk azonnal neki az ismerkedésnek, hiszen ez akár 24 órát is igénybe vehet, azonban a biztonságos társkeresés érdekében megéri ennyit várakozni.

Our Score

9.5

out of 10
Meglátogatás Be2