Áttekintés Academic Singles

May 03, 2018

Áttekintés:

A Academic Singles mottója, hogy a „szerelem csak egy kattintásra van.” És valóban, csupán egy kattintással – már regisztráció nélkül – is böngészhetünk a társkeresők adatlapjai között, majd könnyedén pár lépéssel regisztrálunk és csupán néhány kattintással létrehozhatjuk az adatlapunkat.

Az oldal felépítése jól használható, logikusan tagolt. A gyors regisztrációt követően a napló, a fórum, az üzenőfal, a chat és sok más funkció azonnal a menüsorban áttekinthető és máris belevághatunk az ismerkedésbe. Az elsődleges profilképeket már alaptagsággal is megtekinthetjük.

Keresni regisztráció nélkül is lehet és számos kategória áll rendelkezésünkre: többek között az életkor, a lakhely vagy a fényképes adatlap szűrőt lehet beállítani. A tagokkal csak bejelentkezés után vehetjük fel a kapcsolatot, írhatunk nekik üzenetet vagy csókot is küldhetünk. Ha valóban tetszik valaki, akár meg is ajándékozhatjuk, azonban ehhez már kreditekre van szükségünk.

Látogasson Academic Singles

Használhatóság és biztonság:

A tetszetős színvilághoz kissé elavult design társul, azonban ez nincs kihatással a használhatóságra. Az oldal minden funkciója könnyen érthető és azonnal jól használható.

Biztonság szempontjából aki nagy hangsúlyt fektet a diszkrécióra, annak nem ajánljuk, hiszen a fényképeket a nem regisztrált tagok is megtekinthetik. Azonban ez az egyetlen kifogás.

Our Score