Mit viseljen az első randin?

May 03, 2018


Hamarosan el is érkezik az első randevú napja. Természetesen a lehető legjobban akar kinézni, hiszen szeretné, ha randevúpartnere vonzónak találja. Ami a megfelelő ruházat kiválasztását illeti, a legfontosabb, hogy olyasmit hordjon, amiben valóban jól érzi magát. Semmiképp nem ajánlott olyan kényelmetlen ruhát választani, hogy állandóan arra kelljen majd ügyelnie, hogy biztosan jó ül-e. A randi alatt a partnerére figyeljen és ne arra, hogy szorít-e valamelyik ruhadarab. Az első találka helyszínét is vegye figyelembe – amennyiben étterembe mennek, ne jelenjen meg farmerben és pólóban, hanem válasszon elegánsabb öltözetet.

Legyen csinos, de ne essen túlzásba

Ne erőltesse a stílusosságot, legyen természetes. Ne keltse azt az érzetet, hogy éppen most fújt magára egy üveg parfümöt és a hölgyeknek sem ajánlott túlzásba vinni a sminket. Válasszon olyan öltözetet, amelyet egyéb esetben is az adott helyhez illőnek tartana.

Alkalomhoz illő öltözék

Amennyiben az első randira a szabadban kerül sor, ügyeljen arra, hogy az időjárásnak megfelelően öltözzön. Ha fagyoskodik, az a kedvére is kihat és ez a találkozó hangulatát is megbélyegzi – randevúpartnerének pedig könnyen feltűnhet az Ön aggodalmaskodása és ő is kellemetlenül érezheti magát!

Amennyiben az első randit egy szórakozóhelyen vagy étteremben tartják, akkor itt az ideje, hogy a hétköznapokban hordott ruháit a szekrényben hagyja, és elővegye az elegánsabb darabokat. Randevúpartnere is bizonyára szívesen látja, hogy különleges alkalomra készült és ezért egy kicsit kicsípte magát.

Kapcsolódó cikkek