Mit tegyen az első randi után?

May 03, 2018


Jól sikerült az első randi? Akkor tartsa továbbra is a kapcsolatot randevúpartnerével. Többféleképp lehet ezt megközelíteni.

Küldjön egy kedves üzentet

Ha úgy érzi, hogy mindketten élvezték az első randin az együtt töltött időt, akkor adja tudtára partnerének! A legjobb ezt már közvetlenül a randi után megtenni. Sokak érzik szükségét az ilyesféle visszajelzésnek, különösképp egy első találkozó esetén, amikor bizonytalanok, hogy valóban jól sikerült-e a találka. Egy kedves üzenet, amiben elmondja a másik félnek, hogy jól érezte magát és tetszett a randi, kedvezően hathat a kapcsolat folytatására.

Udvaroljon, bókoljon

Írjon az üzenetébe néhány dicsérő szót, de ne essen túlzásba, legyen őszinte. Utaljon esetleg néhány sorban valami humoros eseményre, ami a találka során történt Önökkel. Természetesen érdemes lehet ilyenkor a társa megjelenését is bókkal illetni.

Következő lépés: következő randi

Az első randit követo néhány üzenetváltás után érdemes eldönteni, hogy szeretne-e újabb találkozót. Ha mindketten úgy érzik, hogy szívesen szerveznének még egy randit, ragadja magához a kezdeményezést és kérdezzen rá. Ismét megeshet, hogy a másik fél túl bizonytalan, félénk, vagy esetleg úgy érzi, hogy Önön a sor, hogy megtegye a következo lépést. Ha tényleg szívesen menne második randira, akkor ne habozzon, tegye fel a kérdést! Bizonyára megérzi, hogy mikor jött el az ideje.

Kapcsolódó cikkek