Milyen programot szervezzen az első randira?

May 03, 2018


A randi helye és maga a program gyakran meghatározó az első találkozón. Keressen olyan tevékenységet, amit feltehetőleg mindketten élvezni fognak. Az első randi kulcsfontosságú a kapcsolat további menetében, úgyhogy fontos, hogy tökéletesen sikerüljön.

Közös séta

Szép idő esetén miért ne mennének el sétálni? Kerüljék a hangos helyeket, a forgalmas utak helyett válasszanak inkább kellemes parkot, ahol akár le is ülhetnek egy padra. Ne feledje: mindig vessen egy pillantást előbb az időjárás-jelentésre, hiszen esőben egyáltalán nem kellemes sétára menni.

Beszélgetés egy kávézóban

Az első randira gyakran kerül sor szórakozóhelyen, étteremben vagy kávézóban. Valószínűleg a kávézó a legjobb választás, mivel inkább semleges hely. Kettesben lehetnek, és még sincsenek egyedül, így a kávézó hangulata épp megfelelő. Utána még mindig dönthetnek úgy, hogy szívesen vacsoráznának-e együtt vagy elmennének-e egy szórakozóhelyre egy italra.

Mozizás

Megeshet, hogy nem tudja, miről is beszélgessen partnerével az első randin. Főként a félénkeknek lehet éppen ezért a mozi a megfelelő találkahely: Ha túlzottan izgatott és úgy érzi, hogy nem tud hosszabb beszélgetést folytatni, először egy ideig nyugodtan ülhet és élvezheti a filmet. Esetleg rá is teheti a kezét a másik kezére, a film pedig bizonyára hamar megteremti az első közös témát.

Kapcsolódó cikkek